Урок 48. Смажені та запечені яєчні страви.
Дата: 27.01.2024 18:10
Кількість переглядів: 25
П'ЯТНИЦЯ, 16.02.2024 р.
Тема 8. Технологія приготування страв з яєць та сиру (2 години).
Урок 48. Смажені та запечені яєчні страви.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 206-211.
Вправа: https://learningapps.org/33115955
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування страви з яєць.