A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 48. Смажені та запечені яєчні страви.

Дата: 27.01.2024 18:10
Кількість переглядів: 25

П'ЯТНИЦЯ, 16.02.2024 р.

Тема 8. Технологія приготування страв з яєць та сиру (2 години).

Урок 48. Смажені та запечені яєчні страви.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 206-211.

Вправа: https://learningapps.org/33115955

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.  Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування страви з яєць.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора