A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 24: Приготування страв: мясо відварне; кури, кролик відварні. Приготування страв з мяса свинини, смаженого порційними кусками: ескалоп, битки, котлета відбивна. Вимоги до якості. Підбір гарнірів, соусу. Відпуск.

Дата: 25.02.2024 18:05
Кількість переглядів: 40

Вівторок, 27.02.2024 р.

Тема: Приготування страв з мяса та сільськогосподарської птиці, та субпродуктів.

Урок 24: Приготування страв: мясо відварне; кури, кролик відварні. Визначення готовності. Вимоги до якості. Підбір гарнірів, соусу. Відпуск.

Приготування страв з мяса свинини, смаженого порційними кусками: ескалоп, битки, котлета відбивна. Вимоги до якості. Підбір гарнірів, соусу. Відпуск.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк 

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

https://learningapps.org/4157940  - Гра "Обробка субпродуктів птиці".

Відповісти на тестові питання https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8575533

Домашнє завдання. Скласти технологічну картку приготування ескалопу. Приготувати страви за вибором. Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження. 

Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора