Урок 24: Приготування страв: мясо відварне; кури, кролик відварні. Приготування страв з мяса свинини, смаженого порційними кусками: ескалоп, битки, котлета відбивна. Вимоги до якості. Підбір гарнірів, соусу. Відпуск.
Вівторок, 27.02.2024 р.
Тема: Приготування страв з мяса та сільськогосподарської птиці, та субпродуктів.
Урок 24: Приготування страв: мясо відварне; кури, кролик відварні. Визначення готовності. Вимоги до якості. Підбір гарнірів, соусу. Відпуск.
Приготування страв з мяса свинини, смаженого порційними кусками: ескалоп, битки, котлета відбивна. Вимоги до якості. Підбір гарнірів, соусу. Відпуск.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://learningapps.org/4157940 - Гра "Обробка субпродуктів птиці".
Відповісти на тестові питання https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=8575533
Домашнє завдання. Скласти технологічну картку приготування ескалопу. Приготувати страви за вибором. Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження.
Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com