Урок 1. Види нормативно-технологічної документації.
Четвер, 18.01.2024 р.
Тема 1: Нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання, 4 год.
1. Види нормативно-технологічної документації.
Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)
https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf стор. 81-96.
Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.
Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал.
Відповісти на питання:
1. Які види Збірників рецептур використовують у закладах ресторанного господарства?
2. Які мають права суб’єкти господарювання використовуючи Збірники рецептур?
3. Дайте характеристику основному Збірнику рецептур.
4. Охарактеризуйте Збірник національних страв і кулінарних виробів.