A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 1. Види нормативно-технологічної документації.

Дата: 13.01.2024 17:47
Кількість переглядів: 22

Четвер, 18.01.2024 р.

Тема 1: Нормативно-технологічні документи: види, призначення, використання, 4 год.

1. Види нормативно-технологічної документації.

Підручник: Р.В. Карпенко Облік, калькуляція і звітність ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (з професій:
«Кухар. Кондитер.» «Офіціант. Бармен.»)

https://rada.info/upload/users_files/05536359/b3683ad12cb05f82a990817e2f0c0c94.pdf  стор. 81-96.

Інформаційний матеріал: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОБЛІК, КАЛЬКУЛЯЦІЯ І ЗВІТНІСТЬ.

 

Домашнє завдання: Опрацювати навчальний матеріал. 

Відповісти на питання:  

1. Які види Збірників рецептур використовують у закладах ресторанного господарства?

2. Які мають права суб’єкти господарювання використовуючи Збірники рецептур?

3. Дайте характеристику основному Збірнику рецептур.

4. Охарактеризуйте Збірник національних страв і кулінарних виробів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора