A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 55. Технологія приготування бутербродів. Урок 56. Технологія приготування салатів і вінегретів. Урок 57. Страви і закуски з мяса і мясних продуктів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.

Дата: 03.03.2024 17:41
Кількість переглядів: 40

 

ЧЕТВЕР, 07.03.2024 р.

Тема 10: Технологія приготування холодних страв і закусок (18 годин).

Урок 55. Технологія приготування бутербродів.

Урок 56. Технологія приготування салатів і вінегретів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 219-224.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Користуючись збірником рецептур скласти інструкційно-технологічну картку приготування вінегрету овочевого.

П'ЯТНИЦЯ, 08.03.2024 р.

Урок 57. Страви і закуски з мяса і мясних продуктів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 226-228.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання:

1. Складіть порівняльну таблицю приготування бутербродних паст.

2. Дайте класифікацію бутербродів, склавши таблицю.

3. Складіть таблицю приготування салатів-коктейлів.

4. Складіть таблицю особливостей приготування і подавання солоних оселедців.

5. Складіть схему приготування риби заливної.

6. Доберіть м’ясні продукти та гарнір для м’ясного асорті.

Інформаційний матеріал:

https://www.youtube.com/watch?v=EcC7QJ_JVWc&t=2151s

https://www.youtube.com/watch?v=1qOYOEGIovQ

https://www.youtube.com/watch?v=4r1Jz9f2C_g

https://www.youtube.com/watch?v=9DSkRlAmwWw

https://www.youtube.com/watch?v=LJmvf9loQZg

https://www.youtube.com/watch?v=Iw9Go3J7jDM

Розминка: https://learningapps.org/3097333

 

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора