A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 64. Технологія приготування та відпуск гарячих солодких страв. Урок 65. Гарячі напої. Класифікація. Урок 66. Технологічні властивості борошна.

Дата: 27.03.2024 17:30
Кількість переглядів: 25

ЧЕТВЕР, 28.03.2024 р.

Тема 11: Технологія приготування солодких страв і напоїв (5 годин).

Урок 64. Технологія приготування та відпуск гарячих  солодких страв. Вимоги до якості.

Урок 65. Гарячі напої. Класифікація.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  

https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_IIІ_g/2.10/2.10.htm  - Солодкі страви.

https://kplt.in.ua/wp-content/uploads/2020/04/ДКА-24.04.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

П'ЯТНИЦЯ, 29.03.2024 р.

Тема 12. Технологія приготування тіста та виробів з нього (5 годин).

Урок 66. Технологічні властивості борошна.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора