A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 27. Приготування бутербродів відкритих, закритих, простих, складних, гарячих, закусочних. Приготування салатів із сирих та варених овочів. Приготування закусок з овочів.

Дата: 17.03.2024 17:28
Кількість переглядів: 22

Домашнє завдання

1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Виконати інтерактивну вправу;
4.Приготувати одну із страв з теми,відпраити фотозвіт.

Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF_wBbL1KQ/tiSjYgElYZjifLyTxcuMYQ/edit?utm_content=DAF_wBbL1KQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/34684886

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора