A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 67. Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього. Урок 68. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Урок 69. Технологія приготування прісного здобного тіста.

Дата: 03.04.2024 17:13
Кількість переглядів: 18

ЧЕТВЕР, 04.04.2024 р.

Урок 67. Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього.

Урок 68. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Вимоги до якості.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

Інформаційний матеріал: https://lovisotska2013.wixsite.com/3rozryad/tehnologiya-prigotuvannya-prisnogo-

https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_II%D0%86_g/2.12/2.12.htm   Борошняні страви

https://www.youtube.com/watch?v=kMb0ep5XuH8

https://www.youtube.com/watch?v=N7eJrhW3F0o

https://www.youtube.com/watch?v=hqTkecKV3gs

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Розробити технологічну карту Приготування млинчиків.

П'ЯТНИЦЯ, 05.04.2024 р.

Урок 69. Технологія приготування прісного здобного тіста.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_II%D0%86_g/2.12/2.12.htm  Борошняні страви

https://www.youtube.com/watch?v=ht74LObvuoc

https://www.youtube.com/watch?v=SUpa5rwCS08

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Розробити технологічні картки Приготування Ватрушки прісної здобної, Сочники з сиром.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора