Урок 67. Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього. Урок 68. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Урок 69. Технологія приготування прісного здобного тіста.
ЧЕТВЕР, 04.04.2024 р.
Урок 67. Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього.
Урок 68. Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Вимоги до якості.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Інформаційний матеріал: https://lovisotska2013.wixsite.com/3rozryad/tehnologiya-prigotuvannya-prisnogo-
https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_II%D0%86_g/2.12/2.12.htm Борошняні страви
https://www.youtube.com/watch?v=kMb0ep5XuH8
https://www.youtube.com/watch?v=N7eJrhW3F0o
https://www.youtube.com/watch?v=hqTkecKV3gs
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Розробити технологічну карту Приготування млинчиків.
П'ЯТНИЦЯ, 05.04.2024 р.
Урок 69. Технологія приготування прісного здобного тіста.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/texnologiia_kylinarnoi_prodykcii_II%D0%86_g/2.12/2.12.htm Борошняні страви
https://www.youtube.com/watch?v=ht74LObvuoc
https://www.youtube.com/watch?v=SUpa5rwCS08
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Розробити технологічні картки Приготування Ватрушки прісної здобної, Сочники з сиром.