A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Профорієнтаційний захід "Робітничі професії - це престижно! "

Дата: 02.12.2022 17:00
Кількість переглядів: 61

Профорієнтаційний захід "Робітничі професії - це престижно! "

У кожної людини – своє особливе призначення. Хтось покликаний бути видатним лікарем і рятувати життя, комусь до снаги працювати вчителем, а є ті, чия місія – ремонтувати машини й зводити будинки, пекти хліб і перевозити вантажі. І, мабуть, краще стати першокласним трактористом чи слюсарем, аніж безробітним юристом.

Тож аби не помилитися та зробити правильний вибір професії й займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, Великоновосілківський професійний ліцей проводить профорієнтаційну роботу з учнями закладів освіти.

1 грудня педагогічними працівниками ліцею був проведений круглий стіл на тему «Робітничі професії – це престижно» з учнями старших класів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с. Піддубне Волноваського району.

Учасники заходу мали змогу ознайомитися з переліком професій, які можна здобути у Великоновосілківському професійному ліцеї, переглянули презентаційні відео, дізналися про умови навчання та про перспективи попиту робітничих професій на ринку праці, відвідали сайт навчального закладу та сторінки у соціальних мережах.

Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері. Дякуємо педагогічному колективу Піддубненського ЗЗСО за сприяння у проведенні заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора