A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 6. Робота із Збірником рецептур. Перерахунок сировини. Обробка риби з хрящовим скилетом, риб без луски. Визначення відсотку відходів.

Дата: 10.10.2023 16:24
Кількість переглядів: 46

Вівторок, 10.10.2023 р.

Тема 4: Приготування напівфабрикатів з риби та не рибних продуктів моря.

Урок 6. Робота із Збірником рецептур. Перерахунок сировини. Обробка риби з хрящовим скилетом, риб без луски. Визначення відсотку відходів.

Домашнє завдання: Обробити рибу з хрящовим скилетом, рибу без луски, за вибором. Фото надіслати для перевірки. 

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Матеріал: 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора