A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 25. Характеристика основних дієт № 7, 9, 10. Тема уроку 26. Основи лікувально-профілактичного харчування.

Дата: 27.01.2024 16:23
Кількість переглядів: 20

П'ЯТНИЦЯ, 16.02.2024 р.

Тема 6: Основи дієтичного та лікувально-профілактичного харчування.

Тема уроку 25. Характеристика основних дієт № 7, 9, 10.

Тема уроку 26. Основи лікувально-профілактичного харчування.

Підручник Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування  https://svitprof.org.ua/libs/145f750e-f67a-360f-8e93-c5628ac5672d/078761f3-a9c1-4432-ac57-8963813971fc/download   

Інформаційний матеріал: 

Характеристика основних дієт № 7, 9, 10.

Основи лікувально-профілактичного харчування.

https://studfile.net/preview/5647528/page:6/

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Відповісти на контрольні питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора