A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Атестація - комплексна оцінка рівня кваліфікації педагога, його професіоналізму й продуктивності педагогічної діяльності

Дата: 27.03.2023 16:18
Кількість переглядів: 106

27.03.2023 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося засідання атестаційної комісії, яке  пройшло у дистанційному форматі  На черзі денній стояло питання про підсумки атестації педагогічних працівників у 2022/2023 навчальному році. Педпрацівниками, які атестуються, були проведені відкриті уроки та виховні заходи, зазначені в індивідуальних планах атестації. Атестанти ознайомили з результатами своєї роботи педагогічний колектив та підготували творчі звіти. Під час відвідування уроків, виховних заходів, перевірки адміністрацією Великоновосілківського професійного ліцею документації, членами атестаційної комісії відзначено, що атестанти показали високий або достатній рівень науково-теоретичної, методичної підготовки. Пройшли атестацію 12 викладачів та майстрів виробничого навчання.

Цей день став завершенням чергового атестаційного періоду в житті педагогів і знаменував початок наступного етапу їхньої творчої діяльності.  Тому сьогодні хочеться привітати наших колег та побажати їм творчих  успіхів на нелегкій освітянській ниві, талановитих і вдячних учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора