A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 4. Робота із Збірником рецептур. Перерахунок сировини. Приготування припущених овочів. Нові види овочевих страв та гарнірів. Приготування котлет картопляних, картопляних пальчиків, картопляників з грибами, з грибами та рисом. Відпуск.

Дата: 23.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 52

Вівторок, 26.09.2023 р.

Тема 3. Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів.

Урок 4. Робота із Збірником рецептур. Перерахунок сировини. Приготування припущених овочів. Нові види овочевих страв та гарнірів. Приготування котлет картопляних, картопляних пальчиків, картопляників з грибами, з грибами та рисом. Відпуск.

Домашнє завдання: Приготувати котлети картопляні, картопляні пальчики, картопляники з грибами, з грибами та рисом, за вибором.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Робота із Збірником рецептур:  https://www.youtube.com/watch?v=-2PjpE2dak8&t=2495s

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора