A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 21.Приготування риби відварної, риби припущеної. Приготування риби смаженої основним способом. Приготування риби смаженої у фритюрі. Приготування риби тушкованої. Приготування риби фаршированої.

Дата: 05.02.2024 15:26
Кількість переглядів: 18

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти тест, відправити фотозвіт з пройденим тестом;
4.Приготувати одну страву з риби на вибір, відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF7RZs4zJ4/Nm7FDXgSheufGYMYIin_3g/edit?utm_content=DAF7RZs4zJ4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на тест: https://onlinetestpad.com/embrgtm5nj6ye

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора