Урок № 33. Приготування пирогів відкритих, рулету з маком, кулеб'яки, піци. Вимоги до якості. Правила відпуску. Приготування здобного прісного тіста та виробів з них: пиріг з повидлом, кошики та ін. Правила відпуску. Вимоги до якості. Закріплення нав
Дата: 29.04.2024 15:14
Кількість переглядів: 5
Домашнє завдання
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Зробити технологічну картку на один із виробів з тіста,та приготувати його,відправити фотозвіт.
4.Пройти інтерактивну вправу.
Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAGDylfLEIE/OSQ1F1FXk68Jb7eJOQH9og/edit?utm_content=DAGDylfLEIE&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/35468936