A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 10. Практична робота – сервіровка столу. Практична робота – правила обслуговування.

Дата: 04.11.2023 15:11
Кількість переглядів: 45

ЧЕТВЕР, 09.11.2023 р.

Тема 4. Обслуговування споживачів (3 години).

Урок 10. Практична робота – сервіровка столу. Практична робота – правила обслуговування.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf  стор. 92

https://www.youtube.com/watch?v=sHs2nPQp1aA

http://kplt.in.ua/wp-content/uploads/2020/03/Організація-виробництва-4-уроки-12.03.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=UuaqTqwMf6U

https://www.youtube.com/watch?v=CFXBoOUBpu4

https://www.youtube.com/watch?v=fG0G1MQ1Dkg

https://sites.google.com/view/odiushuna/практичні-роботи/практична-робота-4

https://sites.google.com/view/odiushuna/практичні-роботи/практична-робота-3?authuser=0

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Замалювати схеми сервірування столу до сніданку, обіду та вечері. Відпрацювати техніку сервірування столу. Вивчити 7 способів складання серветок. Закріпити вміння сервірування столу. Відповісти на контрольні питання до теми.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора