Урок 10. Практична робота – сервіровка столу. Практична робота – правила обслуговування.
ЧЕТВЕР, 09.11.2023 р.
Тема 4. Обслуговування споживачів (3 години).
Урок 10. Практична робота – сервіровка столу. Практична робота – правила обслуговування.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
https://www.youtube.com/watch?v=sHs2nPQp1aA
http://kplt.in.ua/wp-content/uploads/2020/03/Організація-виробництва-4-уроки-12.03.pdf
https://www.youtube.com/watch?v=UuaqTqwMf6U
https://www.youtube.com/watch?v=CFXBoOUBpu4
https://www.youtube.com/watch?v=fG0G1MQ1Dkg
https://sites.google.com/view/odiushuna/практичні-роботи/практична-робота-4
https://sites.google.com/view/odiushuna/практичні-роботи/практична-робота-3?authuser=0
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Замалювати схеми сервірування столу до сніданку, обіду та вечері. Відпрацювати техніку сервірування столу. Вивчити 7 способів складання серветок. Закріпити вміння сервірування столу. Відповісти на контрольні питання до теми.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com