A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Святкування Масляної у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 12.03.2021 15:02
Кількість переглядів: 133

Свято Масляної у Великоновосілківському професійному ліцеї

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня. Яскравим завершенням насиченого подіями тижня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулось у святкуванні Масляної.

Свято Масляної – це завжди захоплююче обрядове дійство, що прийшло до нас з сивої давнини, коли наші предки, так би мовити, зустрічали весну. Прискорювали її прихід, задобрюючи усілякими ласощами, обрядовими дійствами.

Творчий колектив учнів та педагогічних працівників відтворили цікаві українські традиції свята.

Протягом усього тижня здобувачі освіти ліцею з професії «Кухар. Кондитер» разом зі своїми майстрами частували всіх смачними млинцями. Частували щедро: майбутні кухарі спекли більше 1000 різноманітних млинців і провели майстер класи з приготування. Особливо смакували млинці з солодкими соусами та гарячим чаєм.

Кульмінацією Масляної залишається спалювання опудала Зими - символу відходу зими і настання весни.

Усі в очікуванні теплого сонечка, яке наче золотистий млинець, скоро високо підніметься над небосхилом, і перетворить на потічки води залишок зимового панування.

Масляна відбулася-весна розпочалася

Тиждень був насичений позитивними емоціями. Особлива подяка групам –організаторам : методичній комісії з професії «Кухар. Кондитер» під головуванням Юлії Іванченко, групам КК-31 (майстер в/н Тетяна Литвиненко), КК-33 (майстер Олександр Булгаков, КК-35 (майстер Айбаніз Безверха), групі КК-34(майстер Богдан Осипенко) та бібліотекарю Валентині Хараман.

Дякуємо всім за організацію і проведення такого емоційного та радісного свята і сподіваємось, що відтепер нас чекають тільки успіх, щастя і нереально високі досягнення.

Возможно, это иллюстрацияВозможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, десерт и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят, еда и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит, еда и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, сидит, стоит, в помещении и текст «REDMI NOTE QUAD CAMERA»)Возможно, это изображение (стоит и трава)Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, огонь и на открытом воздухе)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора