Урок № 22.Приготування риби запеченої: під майонезом. Вимоги до якості. Правила відпуску. Приготування страв з січеної маси: ковбаски рибні, січеники рибні українські тощо. Вимоги до якості. Правила відпуску. Приготування страв з рибної котлетної мас
Дата: 12.02.2024 14:52
Кількість переглядів: 16
Домашнє завдання
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти інтерактивну вправу;
4.Приготувати на вибір страву з риби,відправити фотозвіт.
Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF8SOuwsf8/YGirRE9qwRkQDpDBUVIhOQ/edit?utm_content=DAF8SOuwsf8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/34014584