Урок № 20. Приготування страв з макаронних виробів.
Вівторок, 30.01.2024 р.
Тема: "Приготування страв і гарнірів з круп, макаронних виробів та бобових"
Урок 20: "Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з вершковим маслом, сиром, зі сметаною, макаронник. Вимоги до якості страв. Відпуск. "
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк
(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
https://learningapps.org/19422028 - Гра "Страви з круп, бобових та макаронних виробів".
Домашнє завдання. Скласти технологічну карту приготування бабки з локшини.Приготувати страви за вибором. Виконати завдання. Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження.
Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Технологічні картки з теми: «ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З МАКАРОННИХ ВИРОБІВ».