A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 20. Приготування страв з макаронних виробів.

Дата: 28.01.2024 14:45
Кількість переглядів: 70

Вівторок, 30.01.2024 р.

Тема: "Приготування страв і гарнірів з круп, макаронних виробів та бобових"

Урок 20: "Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з вершковим маслом, сиром, зі сметаною, макаронник. Вимоги до якості страв. Відпуск. "

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк 

(https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)

https://learningapps.org/19422028  - Гра "Страви з круп, бобових та макаронних виробів".

Домашнє завдання. Скласти технологічну карту приготування бабки з локшини.Приготувати страви за вибором. Виконати завдання.  Визначити недоліки при приготуванні страв та шляхи їх попередження. 

Фото надіслати для перевірки на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

ПРЕЗЕНТАЦІЯ "Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з вершковим маслом, сиром, зі сметаною, макаронник. Вимоги до якості страв. Відпуск. "

Технологічні картки з теми: «ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З МАКАРОННИХ ВИРОБІВ».

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора