A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 4. Запечені страви з овочів і грибів.

Дата: 23.09.2023 14:34
Кількість переглядів: 47

ПОНЕДІЛОК, 25.09.2023 р.

Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Урок 4. Запечені страви з овочів і грибів.

Підручник Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008.

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf  стор. 244 - 247

Навчальний матеріал:  ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на питання та записати відповіді. Підготувати презентацію «Запечені страви з овочів і грибів».

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора