Урок 58. Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів. Урок 59. Технологія приготування салатів і вінегретів. Урок 60. Страви і закуски з сиру та яєць.
ЧЕТВЕР, 14.03.2024 р.
Тема 10: Технологія приготування холодних страв і закусок (18 годин).
Урок 58. Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.
Урок 59. Технологія приготування салатів і вінегретів.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view) стор. 222-224, 225-226.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Дайте класифікацію бутербродів, склавши таблицю.
П'ЯТНИЦЯ, 15.03.2024 р.
Урок 60. Страви і закуски з сиру та яєць.
Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Складіть таблицю приготування салатів-коктейлів.