A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 58. Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів. Урок 59. Технологія приготування салатів і вінегретів. Урок 60. Страви і закуски з сиру та  яєць.

Дата: 10.03.2024 13:44
Кількість переглядів: 22

 

ЧЕТВЕР, 14.03.2024 р.

Тема 10: Технологія приготування холодних страв і закусок (18 годин).

Урок 58. Технологія приготування страв і закусок з риби, рибних продуктів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.

Урок 59. Технологія приготування салатів і вінегретів.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view)  стор. 222-224, 225-226.

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Дайте класифікацію бутербродів, склавши таблицю.

П'ЯТНИЦЯ, 15.03.2024 р.

Урок 60. Страви і закуски з сиру та  яєць.

Підручник «Кулінарна справа. Технологія приготування їжі» Т.М. Стахмич, О.М. Пахолюк (https://drive.google.com/file/d/13eWBpWBEQUU_gJVZOdVb07waxDpyT2oN/view

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Складіть таблицю приготування салатів-коктейлів.

 

 

  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора