A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 29.Приготування компотів. Приготування желе. Приготування яблук печених, яблук смажених, шарлотки з яблук. Приготування пудингу рисового, зраз манних.

Дата: 01.04.2024 13:40
Кількість переглядів: 21

Домашнє завдання

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Приготувати одну із запропонованих страв та скласти на неї технологічну карту;

4.Відправити фотозвіт з виконаним домашнім завданням.

Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAGBKOIPx5I/eab-mPMMkaC5V5K5zTYPSA/edit?utm_content=DAGBKOIPx5I&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора