A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 2. Організація робочих місць для приготування соусів, страв з сиру, страв з м’яса, холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв, різних видів тіста та виробів з них.

Дата: 09.09.2023 13:36
Кількість переглядів: 134

ЧЕТВЕР, 14.09.2023 р.

Тема 1. Організація робочих місць з приготування напівфабрикатів і страв на підприємствах ресторанного господарства (2 години).

Урок 2. Організація робочих місць для приготування соусів, страв з сиру, страв з мяса, холодних страв і закусок, солодких страв і напоїв, різних видів тіста та виробів з них.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

Навчальний матеріал: 

https://infotour.in.ua/radchenko5-12.htm

https://unit-group.com.ua/ua/blogs/holodniy-ceh-opis-harakteristiki-organzacya-roboti

http://nkkep.com/wp-content/uploads/2021/01/GRS-21-Organizatsiya-vy-robny-tstva-Slipko-V.O.-15.01.21.pdf

https://pidru4niki.com/1061120743449/turizm/organizatsiya_roboti_holodnogo_tsehu

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора