A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 1. Кваліфікаційна характеристика кухаря 4 розряду з сумісництвом офіціанта, бармена. Організація робочих місць м'ясо-рибного цеху для приготування напівфабрикатів.

Дата: 02.09.2023 13:16
Кількість переглядів: 39

ЧЕТВЕР, 07.09.2023 р.

Тема 1. Організація робочих місць з приготування напівфабрикатів і страв на підприємствах ресторанного господарства (2 години).

Урок 1. Кваліфікаційна характеристика кухаря 4 розряду з сумісництвом офіціанта, бармена. Організація робочих місць м'ясо-рибного цеху для приготування напівфабрикатів.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

Навчальний матеріал: https://ua-referat.com/uploaded/urok-28-kvalifikacijna-harakteristika-kuharya-4-rozryadu-organ/index1.html

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора