A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 16.Приготування холодних соусів і заправок: маринаду овочевого з томатом, салатних заправок, столової гірчиці. Заправки на основі йогурту та кефіру. Вимоги до якості. Використання соусів промислового виробництва. Приготування солодких соусів:

Дата: 18.12.2023 13:16
Кількість переглядів: 36

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Приготувати соус або заправку на вибір,відправити фотозвіт;

4.Виконати інтерактивну вправу.

Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF3UDG6sJ4/-FKR5mpPEKvq7ulO3A3fwg/edit?utm_content=DAF3UDG6sJ4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/33212400

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора