Урок № 16.Приготування холодних соусів і заправок: маринаду овочевого з томатом, салатних заправок, столової гірчиці. Заправки на основі йогурту та кефіру. Вимоги до якості. Використання соусів промислового виробництва. Приготування солодких соусів:
Дата: 18.12.2023 13:16
Кількість переглядів: 36
Домашнє завдання:
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Приготувати соус або заправку на вибір,відправити фотозвіт;
4.Виконати інтерактивну вправу.
Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF3UDG6sJ4/-FKR5mpPEKvq7ulO3A3fwg/edit?utm_content=DAF3UDG6sJ4&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/33212400