Урок № 15.Приготування соусів на бульйонах та їх похідних: соус білий основний, паровий, соус томатний та ін. Вимоги до якості. Приготування молочних і сметанних соусів: молочного основного, сметанного, сметанного з томатом, грибного. Вимоги до якост
Дата: 18.12.2023 13:16
Кількість переглядів: 19
Домашнє завдання:
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Приготувати соус на вибір,відправити фотозвіт;
4.Виконати інтерактивну вправу.
Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF2RxeGkeA/U_RfiRwV3-dvzSZkhG-3xg/edit?utm_content=DAF2RxeGkeA&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на інтерактивну вправу: https://learningapps.org/33019416