A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 18. Приготування сирників звичайних, . Відпуск. Вимоги до якості. Приготування лінивих вареників. Приготування запіканок і пудингів з сиру. Різновиди подачі, вимоги до якості. Закріплення навичок з теми.

Дата: 15.01.2024 13:11
Кількість переглядів: 27

Домашнє завдання:

1. Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Пройти тест;

4.Приготувати одну страву з сиру, відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF575TF3vU/T9s-Yry1yQGva0ku0-nzsw/edit?utm_content=DAF575TF3vU&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на тест: https://forms.gle/YFtuqEjzskkBuGV18

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора