Урок № 18. Приготування сирників звичайних, . Відпуск. Вимоги до якості. Приготування лінивих вареників. Приготування запіканок і пудингів з сиру. Різновиди подачі, вимоги до якості. Закріплення навичок з теми.
Дата: 15.01.2024 13:11
Кількість переглядів: 27
Домашнє завдання:
1. Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти тест;
4.Приготувати одну страву з сиру, відправити фотозвіт.
Посилання на презентацію: https://www.canva.com/design/DAF575TF3vU/T9s-Yry1yQGva0ku0-nzsw/edit?utm_content=DAF575TF3vU&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на тест: https://forms.gle/YFtuqEjzskkBuGV18