A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Урок 1. Складні форми нарізання овочів.

Дата: 02.09.2023 13:04
Кількість переглядів: 57

ПОНЕДІЛОК, 04.09.2023 р.

Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).

Урок 1. Складні форми нарізання овочів.

Підручник: Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008, стор. 35-42

https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf

Навчальний матеріал: Презентація на тему «Складні форми нарізання овочів».

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на питання та записати відповіді. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора