Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин). Урок 1. Складні форми нарізання овочів.
Дата: 02.09.2023 13:04
Кількість переглядів: 57
ПОНЕДІЛОК, 04.09.2023 р.
Тема 1. Технологія приготування страв з овочів і грибів (5 годин).
Урок 1. Складні форми нарізання овочів.
Підручник: Шумило Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. — К.: Кондор, 2008, стор. 35-42
https://dptnzspl101.ucoz.net/dokumenty/shumilo_g_i_tehnologiya_prigotuvannya_izhi.pdf
Навчальний матеріал: Презентація на тему «Складні форми нарізання овочів».
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання та записати відповіді. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com