A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 5: Умови, терміни, зберігання та реалізації готової продукції.

Дата: 30.10.2022 12:59
Кількість переглядів: 59

ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.

3. 10:20-11:05 год.

Тема уроку 5: Умови, терміни, зберігання та реалізації готової продукції.

Підручник: Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування – Олійник О.М. стор. 101-117.

Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )

Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. О.М. Олійник)

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора