Тема уроку 5: Умови, терміни, зберігання та реалізації готової продукції.
Дата: 30.10.2022 12:59
Кількість переглядів: 59
ЧЕТВЕР, 03.11.2022 р.
3. 10:20-11:05 год.
Тема уроку 5: Умови, терміни, зберігання та реалізації готової продукції.
Підручник: Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування – Олійник О.М. стор. 101-117.
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )
Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. О.М. Олійник)
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com