A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Відкриття сучасного кабінету «Правила дорожнього руху та основи безпеки дорожнього руху»

Дата: 22.09.2020 12:56
Кількість переглядів: 325

8 вересня 2020 року у стінах Великоновосілківського професійного ліцею в урочистій атмосфері відбулося відкриття сучасного кабінету «Правила дорожнього руху та основи безпеки дорожнього руху» для підготовки фахівців з професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів категорії «С». Ця подія відбулася завдяки Проєкту USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAI

У відкритті взяли участь:

· Анна Болтова, менеджерка з розвитку трудового потенціалуроєкту USAI

· Наталя Поколенко, журналістка Проєкту USAID ;

· Олена Моісєєва, асистентка з економічного розвитку Датської ради з питань біженців;

· Денис Глазков, начальник відділу професійної освіти департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації;

· Юрій Бакаєв, заступник голови Великоновосілківської районної державної адміністрації;

· Сергій Кирилов, депутат Великоновосілківської районної ради;

· Сергій Головко, випускник ліцею 1991 року за спеціальністю «Автослюсар», голова фермерського господарства «Перебудова», роботодавець, соціальний партне

Система професійно-технічної освіти покликана готувати людину до праці, пробудити бажання і виробити вміння вчитися, удосконалюватися протягом усього життя, тому сучасний кабінет, який сьогодні відкрився у Великоновосілківському професійному ліцеї, спрямований на підготовку майбутніх висококваліфікованих робітників.

Кабінет в рамках проєкту «Удосконалення навичок практичних компетенцій учнів шляхом модернізації обладнання ліцею» обладнаний сучасною технікою: тренажером вантажного автомобіля, програмним комплексом «Автошкола», стендом електрообладнання вантажного автомобіля, інтерактивною панеллю, персональними комп’ютерами.

Символічно і те, що ця подія відбулася в рік 80–річчя системи професійно-технічної освіти і в рік 40-річчя Великоновосілківського професійного ліцею. Тож це свято - визначна подія.

Проєкт «Удосконалення навичок практичних компетенцій учнів шляхом модернізації обладнання ліцею» реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора