Урок № 5.Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів: картопля тушкована, капуста тушкована, рагу з овочів, баклажани тушковані та ін. Відпуск. Приготування страв із запечених овочів: запіканка картопляна, перець, кабачки, баклажани, фарширован
Дата: 02.10.2023 12:43
Кількість переглядів: 78
Домашнє завдання:
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3. Пройти інтерактивну вправу;
4. Приготувати на вибір одну страву з тушкованими овочами та одну с запеченими овочами (представлені в презентації), відправити мені фотозвіт.
Інтерактивна вправа "Способи теплової кулінарної обробки овочів та грибів"
Презентація " Приготування тушкованих та запечених овочів та грибів"