A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 5.Приготування страв і гарнірів з тушкованих овочів: картопля тушкована, капуста тушкована, рагу з овочів, баклажани тушковані та ін. Відпуск. Приготування страв із запечених овочів: запіканка картопляна, перець, кабачки, баклажани, фарширован

Дата: 02.10.2023 12:43
Кількість переглядів: 78

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3. Пройти інтерактивну вправу;

4. Приготувати на вибір одну страву з тушкованими овочами та одну с запеченими овочами (представлені в презентації), відправити мені фотозвіт.

Інтерактивна вправа "Способи теплової кулінарної обробки овочів та грибів"

Презентація " Приготування тушкованих та запечених овочів та грибів"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора