A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 11.Приготування котлетної маси з птиці та напівфабрикати з неї: котлети, биточки та ін. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості.

Дата: 13.11.2023 12:26
Кількість переглядів: 172

Домашнє завдання

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Пройти вікторину;

4.Приготувати вдома на ваш вибір один напівфабрикат з котлетної маси птиці,відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію : https://www.canva.com/design/DAF0CNw4Xak/gvTACKpgZrvWKQpDRP4pSg/edit?utm_content=DAF0CNw4Xak&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на вікторину: https://learningapps.org/32535622

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора