A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок №10.Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування: рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї: біфштекс січений, шніцель нат

Дата: 06.11.2023 11:58
Кількість переглядів: 66

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Пройти тест;

4.Приготувати один напівфабрикат на вибір , відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію https://www.canva.com/design/DAFzSOkwBwM/3IMoetCJO_LRHxQB1O5pUA/edit?utm_content=DAFzSOkwBwM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на тест: https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=1321905

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора