A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

1 вересня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося традиційне свято – День знань.

Дата: 01.09.2021 11:57
Кількість переглядів: 105

1 вересня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося традиційне свято – День знань.

День знань - це початок нового навчального року для мільйонів юнаків та дівчат, які сповнені сил і енергії оволодівати знаннями й здобувати нові професії, адже вже сьогодні їх чекають навчальні аудиторії, захопливе життя, нові друзі.

Відсьогодні у всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги – дороги до знань і нових звершень.

Сьогодні радісний і зворушливий день. В очах випускників – сум, бо для них цей навчальний рік – останній. А в очах першокурсників, яких цьогоріч більше ніж сто, – гордість і тривога, адже вони прийшли до ліцею вперше.

Наш ліцей – це величезний світ, особливий, гамірливий, бурхливий, але доброзичливий, де з кожним роком одні розумнішають, інші мудрішають, де всі разом стають ближчими та рідними один одному. І все це відбувається під мудрим керівництвом нашого директора Миколи Георгійовича, який сьогодні звертаючись до учнів, наголосив, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у ліцеї, щоб здобути найбільшу цінність для себе - знання. Побажав педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення.

Навчальний 2021-2022 рік у Великонововосілківському професійному ліцеї розпочався сонячно, натхненно, благодатно. Нехай проминуть усі його дні, як чарівна музика, як лагідна пісня, і подарують учням якісні знання, відмінний настрій, міцну дружбу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора