A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 23. Приготування страв з продуктів моря: раки або креветки відварені, кальмари в томатному або сметанному соусі. Правила відпуску, вимоги до якості. Закріплення навичок з теми.

Дата: 19.02.2024 11:50
Кількість переглядів: 16

Домашнє завдання

1. Переглянути презентацію;

2.Переглянути відео;

3.Виконати інтерактивну вправу;

4.Пройти тест з теми.

Посилання на презентацію: "Приготування страв з продуктів моря"

Посилання на інтерактивну вправу:"Нерибні продукти моря"

Посилання на тест :Технологія приготування страв з риби та морепродуктів (4 розряд)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора