A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 7. Характеристика, призначення та види столового посуду. Порцеляновий і фаянсовий посуд. Скляний і кришталевий посуд. Металевий посуд. Вимоги до столового посуду, приборів та білизни, його отримання. Облік та збереження. Підготовка столового пос

Дата: 15.10.2023 11:45
Кількість переглядів: 39

ЧЕТВЕР, 19.10.2023 р.

Тема 3. Посуд, столові прибори та столова білизна для закладів ресторанного господарства (2 години).

Урок 7. Характеристика, призначення та види столового посуду. Порцеляновий і фаянсовий посуд. Скляний і кришталевий посуд. Металевий посуд. Вимоги до столового посуду, приборів та білизни, його отримання. Облік та збереження. Підготовка столового посуду, приборів, білизни до обслуговування. Серветка – як елемент оформлення столу.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf  стор. 46-71

Навчальний матеріал: https://studfile.net/preview/5152682/

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.

Виписати основні поняття. Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора