A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Професійно-теоретична і професійно-практична підготовка з професії "Кухар"

Дата: 31.08.2021 11:20
Кількість переглядів: 351

Основи інформаційних технологій

Основи правових знань

Основи галузевої економіки

Правила дорожнього руху

Основи енергозбереження

Технологія приготування їжі

Устаткуваня підприємств харчування

Гігієна та санітарія виробництва

Організація виробництва та обслуговування

Фізіологія харчування

Облік, калькуляція і звітність

Охорона праці

Виробниче навчання "Кухар 3 розряду"

Виробниче навчання "Кухар 4 розряду"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора