Урок № 19. Приготування страв з каш: запіканок, котлет, биточків, бабки пшоняної з яблуками, пудингів. Вимоги до якості. Відпуск.
Дата: 25.01.2024 11:06
Кількість переглядів: 11
Домашнє завдання:
1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти тест;
4.Приготувати одну страву із каші на вас вибір, відправити фотозвіт.
Посилання на презентацію:https://www.canva.com/design/DAF5UBabmNY/pTUj8aKZGG6K_M8LX5Fsug/edit?utm_content=DAF5UBabmNY&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton
Посилання на тест: https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4849779
Посилання на інтерактивні вправи: https://learningapps.org/33522855
https://learningapps.org/33562062