A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок № 19. Приготування страв з каш: запіканок, котлет, биточків, бабки пшоняної з яблуками, пудингів. Вимоги до якості. Відпуск.

Дата: 25.01.2024 11:06
Кількість переглядів: 11

Домашнє завдання:

1.Переглянути презентацію;
2.Переглянути відео;
3.Пройти тест;
4.Приготувати одну страву із каші на вас вибір, відправити фотозвіт.

Посилання на презентацію:https://www.canva.com/design/DAF5UBabmNY/pTUj8aKZGG6K_M8LX5Fsug/edit?utm_content=DAF5UBabmNY&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Посилання на тест: https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=4849779

Посилання на інтерактивні вправи: https://learningapps.org/33522855
                                                                 https://learningapps.org/33562062

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора