A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урок 9. Характеристика приміщень для відвідувачів, їх розміщення. Оформлення торговельних залів. Вимоги до розташування устаткування залів. Інвентар та обладнання роздавальні. Різновиди сервіровки столу.

Дата: 29.10.2023 10:27
Кількість переглядів: 35

ЧЕТВЕР, 02.11.2023 р.

Тема 4. Обслуговування споживачів (3 години).

Урок 9. Характеристика приміщень для відвідувачів, їх розміщення. Оформлення торговельних залів. Вимоги до розташування устаткування залів. Інвентар та обладнання роздавальні. Різновиди сервіровки столу.

Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.

https://drive.google.com/file/d/0B1JuG4T9qMUbSUN5OG1wbTVsdjg/view?resourcekey=0-fZ_lC-ev0tDlWla0Fgzrgw

http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf  стор. 29 - 45

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на контрольні питання до теми.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора