Урок 9. Характеристика приміщень для відвідувачів, їх розміщення. Оформлення торговельних залів. Вимоги до розташування устаткування залів. Інвентар та обладнання роздавальні. Різновиди сервіровки столу.
ЧЕТВЕР, 02.11.2023 р.
Тема 4. Обслуговування споживачів (3 години).
Урок 9. Характеристика приміщень для відвідувачів, їх розміщення. Оформлення торговельних залів. Вимоги до розташування устаткування залів. Інвентар та обладнання роздавальні. Різновиди сервіровки столу.
Підручник: Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані; Навчальний посібник. — К.: Фірма «ІЙКОС», Центр навчальної літератури, 2007.
http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/Організація-обсуговування-у-закладах-ресторанного-господарства.pdf стор. 29 - 45
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на контрольні питання до теми.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com