A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у онлайн заході до Дня Гідності і Свободи.

21 листопада 2022 року з нагоди Дня Гідності і Свободи Донецьким Палацом молоді «Юність» у режимі онлайн було проведено виховний захід «Ніхто не переможе мій народ». До участі у ньому долучилися понад 100 осіб - учні, студенти та педагоги закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти області.

14:00 22.11.2022

Виховна година "Україна - країна нескорених", до Дня Гідності і Свободи.

Щорічно 21 листопада в Україні відзначається День Гідності і Свободи - свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

12:00 21.11.2022

Участь у онлайн виховному заході «Ніхто не переможе мій Народ», з нагоди Дня української мови і писемності.

09 листопада 2022 року, з нагоди Дня української писемності та мови Донецьким Палацом молоді «Юність» у режимі онлайн було проведено виховний захід «Ніхто не переможе мій Народ». До участі у ньому долучилися понад 100 осіб - учні, студенти та педагоги закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти області. Захід відбувався у три етапи: інформаційний, літературно-музичний (привітання від вихованців Палацу) та інтерактивна гра «Ми – мовознавці», до якого долучилися педагогічні працівники та здобувачі освіти Великоновосілконовосілківського професійного ліцею.

12:00 10.11.2022

Круглий стіл до Дня української мови та писемності у Великоновосілківському професійному ліцеї.

9 листопада у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся круглий стіл до Дня української мови та писемності. Це свято – знакове для нашої країни, адже українська мова, у статусі державної, який вона тепер має, утверджувалася надзвичайно непросто. Цьому статусові передували століття заборон та утисків. Але мова – ментальний код будь-якого народу, це стрижень, осердя будь-якої національної культури.

16:00 09.11.2022

У Великоновосілківському професійному ліцеї розпочався І етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика.

9 листопада у Великоновосілківському професійному ліцеї розпочався І етап ХХІІІ Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика, який у 2000 році зініціював відомий меценат і громадський діяч з Канади, засновник і перший президент Ліги українських меценатів,справжній мільйонер, виходець з України Петро Яцик.

14:00 09.11.2022

Написання радіо диктанту національної єдності у Великоновосілківському професійному ліцеї.

Сьогодні, 9 листопада, у День української писемності та мови колектив Великоновосілківського професійного ліцею взяв участь у написанні радіо диктанту національної єдності, який був започаткований командою Українського радіо у 2000 році.

11:45 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора