A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Виховна година. КК - 35.

Сьогодні, в цей світлий, вересневий день, в групі КК-35 відбулась виховна година, яка була присвячена Міжнародному дню миру.

15:00 21.09.2022

Класна година. Група КК - 37.

 20 вересня 2022 року в групі КК – 37 Великоновосілківського професійного ліцею відбулась класна година.

16:00 20.09.2022

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у онлайн засіданнях.

 Протягом минулого тижня Навчально методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області були проведені: онлайн засідання обласної методичної секції педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Донецької області за торгово- кулінарним напрямком підготовки, онлайн засідання обласної методичної секції викладачів фізики ЗП(ПТ)О, онлайн засідання суспільно-економічних дисциплін ЗП(ПТ)О та засідання обласних онлайн методичних секцій викладачів математики та інформатики, в яких взяли участь працівники Великоновосілківського ліцею.

17:00 19.09.2022

Участь у онлайн нараді фахівців Великоновосілківського професійного ліцею.

12 вересня 2022 року Департаментом освіти і науки облдержадміністрації була проведена онлайн – нарада з питань здійснення національно – патріотичного виховання у закладах освіти області. До наради приєдналися фахівці Великоновосілківського професійного ліцею.

17:00 12.09.2022

Великоновосілківський професійний ліцей вітає з 79 - ю річницею визволення Донбасу від німецько - фашистських загарбників!

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі Неймовірно важким був шлях до мирних днів, до того часу, як над Донбасом відгриміли останні залпи війни. Окупація Донеччини тривала 2 роки. За цей страшний період загарбники спричинили нашій землі чимало горя. Плата за волю і свободу життя виявилася величезною: значна кількість полеглих на полях боїв, загиблих в окупації, поранених та ненароджених, десятки тисяч перетворених на руїни міст і сіл. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто гідно пройшов важкими дорогами війни та виконав свій священний обов’язок – захищати від загарбників свій рідний край.

12:00 08.09.2022

Новий 2022/2023 навчальний рік, перший урок у Великоновосілківському професійному ліцеї.

Перший урок у навчальному році — важлива подія для всіх учнів. Важливо, щоб початок нового навчального року налаштував учнів на освітній процес, дав їм достатню мотивацію та корисні роздуми.

09:30 01.09.2022

Привітання з першим вересня від виконуючого обов’язки директора Великоновосілківського професійного ліцею – Володимира Халабузаря.

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки! Вітаю вас з початком навчального року, зі святом знань! Новий 2022 – 2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни, в часи, коли Україна відстоює свою незалежність у протистоянні з однією з найпотужніших армій світу, заплативши за це тисячами людських життів. Війна внесла нові правила у наше життя, але навіть під час війни наші діти будуть продовжувати своє навчання у дистанційному режимі. Від щирого серця вітаю усіх зі святом! Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Я впевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення! З початком нового навчального року! Мирного неба, сили та витримки. Слава Україні!

09:00 01.09.2022

Загальнообласна урочиста лінійка з нагоди початку нового 2022-2023 навчального року.

Загальнообласна урочиста лінійка з нагоди початку нового 2022-2023 навчального року: перегляд урочистого заходу учнями, педагогами та батьками за покликанням: https://youtu.be/Xq9ADaBsWE8 (резервне покликання: https://www.youtube.com/channel/UCyBD3UwnkNALVZBWHiHXPjA). Початок заходу о 8.00.

22:00 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора