A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Онлайн нарада педагогів Великоновосілківськог професійного ліцею.

15 червня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася онлайн нарада. Особливу увагу учасники зустрічі приділили розробці стратегії ефективної профорієнтаційної діяльності в умовах воєнного стану у 2022 році.

14:00 15.06.2022

Консультативна зустріч з випускниками Великоновосілківського професійного ліцею.

10 червня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася консультативна зустріч з випускниками гр.. Т-91 («Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій (категорія «С»)), та гр.. АС-55 («Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій (категорія «С»)).

12:00 10.06.2022

Онлайн засідання методичної комісії «Професійна підготовка з професій "Тракторист. Слюсар. Водій».

8 червня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося онлайн засідання методичної комісії «Професійна підготовка з професій "Тракторист. Слюсар. Водій». Під час зустрічі були обговорені питання закінчення навчального року, особливості проведення ДКА і ДПА у групах за професіями "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій» та «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій (категорія «С»). Також була детально розглянута Постанова КМУ від 10 травня 2022 р. № 601 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань теоретичної та практичної підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів».

13:00 08.06.2022

Здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею взяли участь в онлайн конкурсі «Ми з України».

Протягом тижня здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею взяли участь в онлайн конкурсі «Ми з України», який був присвячений нашій Батьківщині та її людям. Його мета — розповісти учням про унікальність України та українців, якими варто пишатися.

12:00 07.06.2022

Онлайн засідання методичної комісії з професії "Кухар. Кондитер".

31 травня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося засідання методичної комісії з професії "Кухар. Кондитер". Під час зустрічі педагогічні працівники обговорили питання проведення ДКА в групі КК-33, ДПА в групах КК-35, КК-37. Затвердили перелік кваліфікаційних робіт, технологічних карток і порядок проходження теоретичної частини у вигляді онлайн тестування"

10:00 31.05.2022

Дистанційне навчання у Великоновосілківському професійному ліцеї .

У Великоновосілківському професійному ліцеї триває дистанційне навчання. 26 травня у групі КК-35 з професії "Кухар. Кондитер" керівниками групи Юлією Іванченко та Айбаніз Безверхою була проведена консультація щодо особливостей проходження виробничої практики та складання ДПА у 2022 році.

09:00 26.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора