A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Команда Великоновосілківського професійного ліцею у "Козацьких забавах"

9 жовтня 2018 року у м.Покровськ відбувся масовий патріотичний захід «Козацькі забави», у якому взяли участь 9 команд закладів професійно-технічної освіти. Команду Великоновосілківського професійного ліцею презентували Джерих Ілля, Макуха Дмитро, Філіпенко Данил, Дейнега Іван, Коротун Олександр, Мойко Данил. В програмі змагань були такі конкурси: 1. Човниковий біг 4х9 м 2. Перетягування канату  3. Історія Запорізького козацтва 4. Стрибки через скакалку 5. Стрибок у довжину з місця 6. Естафета За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином: І місце – команда Великоновосілківського професійного ліцею, ІІ місце -Гірницького професійно-технічного училища, ІІІ місце - Авдіївського професійно-технічне училища. Ми вітаємо наших хлопців та керівника фізичного виховання Дмітрієва Г.О. з перемогою, та бажаємо успіхів в фінальних змаганнях у м.Краматорськ.

14:05 10.10.2018

У Великоновосілківському професійному ліцеї створено "Техно-місто"

З нагоди Дня працівників освіти у Великоновосілківському професійному ліцеї започатковано невеличкий парк «Техно-місто», як символ творчої наснаги та натхнення учнівської молоді навчального закладу. Сучасний ритм життя та навчання роблять багатьох людей зайнятими, обмежуючи їх спілкування один з одним та навколишнім середовищем. Саме тому адміністрація ліцею разом з педагогічним колективом вирішила створити невеличкий зелений парк, в якому зможуть проводити вільний час ліцеїсти та їх наставники. У парку розміщені вироби технічної творчості, які були виготовлені учнями ліцею під керівництвом майстрів виробничого навчання та класних керівників.  Покладено новий початок для майбутньої історії. Сподіваємось, що парк започаткований сьогодні, буде квітнути та збільшуватись з кожним роком.

10:56 08.10.2018

Відпочинок педагогічного колективу

Педагогічний колектив Великоновосілківського професійного ліцею – це колектив однодумців, який успішно вирішує завдання сьогодення і впевнено дивиться у майбутнє. Щоденно педагоги нашого закладу,використовуючи інтерактивні технології, спонукають учнів до активного учіння й конструювання власних знань, навчають критично мислити й ефективно здобувати знання, підвищують інтерес до навчання та оволодіння обраною професією, розвивають в учнів творчий підхід до виконання завдань, опановують нові знання. Але дружний колектив нашого навчального закладу вміє гарно та активно відпочивати. За традицією на початку жовтня з нагоди святкування Дня працівників освіти колектив ліцею мав нагоду поспілкуватися у невимушеній атмосфері на базі відпочинку «Золоте руно» у м. Курахове

10:55 05.10.2018

День працівників освіти у Великоновосілківському професійному ліцеї

Працівник освіти - одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Адже саме вони щодня стоять перед прицілом сотень допитливих юнацьких очей, палять, як хмиз, нерви, і все ж ведуть дітвору на вищі сходинки пізнання. До вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє.  Яке ж серце потрібно мати вчителеві, щоб з року в рік щоденно віддавати його учням, і якою має бути любов, до дітей у його добрій, терпеливій нестаріючій душі.  Саме таким – люблячим, терпеливим, добрим і справедливим, закоханим у свою справу, і було присвячене свято з нагоди Дня працівників освіти у Великоновосілківському професійному ліцеї.  Як завжди в актовій залі лунала музика, ліцеїсти вітали своїх наставників. З щирими вітальними словами до присутніх колег, зусиллями яких твориться майбутнє нашого району, області та країни, звернувся директор ліцею Микола Георгійович Малтабар. У своїй промові він підкреслив велич і мудрість значення професії вчитель, подякував педагогам за плідну роботу, за відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, яке вони віддавали і віддають своїм учням. Багато почесних відзнак у освітян: «народний учитель», «заслужений учитель», «відмінник народної освіти». І всеж, мабуть, найвище звання — улюблений вчитель. Тож цього дня учні ліцею бажали своїм наставникам, щоб вони всі були удостоєні цього звання. Щоб знали лише гордість за своїх учнів, щоб менше смутку було в очах, щоб не сріблилося волосся сивиною.

10:54 05.10.2018

Виховна година на тему « Шкідливі звички у дітей та підлітків та способи іх запобігання».

3 жовтня у рамках співпраці з соціальними службами району у Великоновосілківському професійному ліцеї була проведена виховна година на тему « Шкідливі звички у дітей та підлітків та способи іх запобігання». Спеціаліст ВРЦСССДМ Єгоров Д.Є. розповів про наслідки вживання алкогольних речовин. Особливу зацікавленість у ліцеїстів викликав перегляд соціального відео з цієї теми. Підлітки затамувавши подих спостерігали за подіями на екрані. По закінченню зустрічі юнаки та дівчата зробили висновки, що немає ніякого сенсу вкорочувати собі життя алкоголем. Тільки здорова фізично і морально людина зможе подолати труднощі і перешкоди, та стати самостійною, самодостатньою особистістю.

10:52 03.10.2018

Тренінгові заняття на тему «Базові навички медіатора/медіаторки служби порозуміння закладу освіти»

Протягом чотирьох днів з 24 по 27 вересня у Великоновосілківському професійному ліцеї проходили тренінгові заняття на тему «Базові навички медіатора/медіаторки служби порозуміння закладу освіти» Мета програми: підготувати учнів/учениць медіаторів/медіаторок служб порозуміння для впровадження медіації в закладах освіти за принципом «рівний-рівному». Під час проведення тренінгів сформувалася дружня команда, ліцеїсти разом зі своїми тренерами психологом Анною Олександрівною Сорокіною та викладачем Тетяною Володимирівною Стріоновою працювали в режимі плідної співпраці.  Учні, майбутні медіатори, відчували не тільки підтримку з боку тренерів, а й працювали на рівних в команді з дорослими та своїми однолітками. «Нажаль, все скінчилося так швидко» - зауважили підлітки по закінченню спілкування.  «Ні, дорогі наші, все тільки починається! І ми бажаємо вам сили і наснаги в відтворені отриманих знань» - наголосила Анна Олександрівна.

10:51 28.09.2018

У Великоновосілківському професійному ліцеї розпочався комплекс осінньо - польових робіт

У Великоновосілківському професійному ліцеї розпочався комплекс осінньо - польових робіт. Як вчить народне прислів’я: «День - рік годує». Учні ІІ та ІІІ курсів, які отримують професію «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» під керівництвом майстрів виробничого навчання удосконалювали навички роботи безпосередньо на полях навчального господарства – у реальних умовах сільськогосподарського виробництва Учні гр. Т-87 и Т-88 (ІІІ курс) засіяли 100 га озимої пшениці сортів «Богиня» та «Одеський», а учні гр.. Т-89 (ІІ курс) проводили одну з основних операцій післяпосівного обробітку грунту – коткування, яке виконувалось на сучасній сільськогосподарській техніці. Навчальне господарство ліцею дає можливість молодим людям отримати професійні компетентності; через знання, розуміння та вміння досконало оволодіти обраною професією, професією майбутнього, адже хліборобська праця годує Україну.

10:49 19.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора