A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День миру у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 21.09.2018 10:50
Кількість переглядів: 334

День миру у Великоновосілківському професійному ліцеї

Найбільше ми хочемо, щоб мир був на світі, Як небо — у зорях, а сад наш — у квітах. 
Найбільше ми хочемо, щоб сонце щоранку 
Із нами віталось, присівши на ганку. 
Щоб мирне небо на усій Землі
Єднало всіх людей по всьому світу. 
І хай літають завжди журавлі, 
І колоски видзвонюють налиті.
Слухайте, чесні люди Землі,
Дуже ми просимо вас:
Боріться, боріться, бо юні ще ми,
Мир захищайте для нас.

21 вересня учні та педагогічний колектив Великоновосілківського професійного ліцею зібралися разом для святкування Всесвітнього дня миру.. 
Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність: діти ідуть до навчання, дорослі на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. 
Для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія. Для таких людей, насамперед, і існує День миру. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий. 
Особливий цей і для учнів ліцею. Щорічно в нашому навчальному закладі відбуваються заходи присвячені цій даті. Ось і сьогодні лунали пісні і заклики про мир,а в небо злітали повітряні кульки і паперові голуби. 
На свято був запрошений виконуючий обов’язки Голови Великоновосілківської райдержадміністрації Євгеній Іванович Кіруцак, який наголосив, що сьогодні дуже важливий день,Україна переживає дуже важкі часи, і їй як ніколи потрібен мир. 
"Ми хочемо, ми прагнемо миру. Ми проти війни, тому що від цього залежить не тільки наше майбутнє, а й майбутнє країни", - під таким гаслом відбувся флешмоб, який завершив свято.
Поки лунають постріли, йдуть міждержавні чи внутрішньо державні військові конфлікти, давайте приєднуватися у Міжнародний день миру до тих людей, які мовчки крокують, підтримуючи найцінніше на цій планеті – мир, людське життя, право мати над головою мирне небо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора