A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

День працівників освіти у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 05.10.2018 10:54
Кількість переглядів: 272

Працівник освіти - одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Адже саме вони щодня стоять перед прицілом сотень допитливих юнацьких очей, палять, як хмиз, нерви, і все ж ведуть дітвору на вищі сходинки пізнання.
До вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє. 
Яке ж серце потрібно мати вчителеві, щоб з року в рік щоденно віддавати його учням, і якою має бути любов, до дітей у його добрій, терпеливій нестаріючій душі. 
Саме таким – люблячим, терпеливим, добрим і справедливим, закоханим у свою справу, і було присвячене свято з нагоди Дня працівників освіти у Великоновосілківському професійному ліцеї. 
Як завжди в актовій залі лунала музика, ліцеїсти вітали своїх наставників.
З щирими вітальними словами до присутніх колег, зусиллями яких твориться майбутнє нашого району, області та країни, звернувся директор ліцею Микола Георгійович Малтабар. У своїй промові він підкреслив велич і мудрість значення професії вчитель, подякував педагогам за плідну роботу, за відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, яке вони віддавали і віддають своїм учням.
Багато почесних відзнак у освітян: «народний учитель», «заслужений учитель», «відмінник народної освіти». І всеж, мабуть, найвище звання — улюблений вчитель.
Тож цього дня учні ліцею бажали своїм наставникам, щоб вони всі були удостоєні цього звання. Щоб знали лише гордість за своїх учнів, щоб менше смутку було в очах, щоб не сріблилося волосся сивиною.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора