20:58 07.01.2023
Уроки виробничого навчання
Методична розробка онлайн уроку з виробничого навчання на тему: Правила оздоблення кремами напівфабрикатів. Ароматичні масляні креми види, приготування, використання.
Урок виробничого навчання з теми: «Приготування прісного тіста та формування виробів з нього. Приготування вареників, пельменів»
19:08 27.12.2021
Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця, безпека праці. Устаткування, посуд, інструмент, інвентар для приготування та відпуску перших страв. Робота із збірником рецептур. Підготовка сировини на задану кількість порцій.
20:13 02.12.2021
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок 17. Приготування тушкованих страв з порційного м’яса, дрібношматкового м'ясаВимоги до якості. Відпуск.20:46 13.01.2021
Урок виробничого навчання групи КК-31
Тема уроку 16. Приготування страв: м'ясо відварне, кури, кролик відварні. Приготування страв з м’яса свинини, баранини, телятини смаженого порційними кусками: ескалоп, битки київські, котлета відбивна.12:36 11.01.2021
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування страв з продуктів моря: мідії з грибами, кальмари фаршировані, вимоги до якості»16:37 08.12.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування страв з риби. Карасі запечені в сметані, майонезі , котлети рибні»16:37 01.12.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування страв з риби. Приготування риби відварної, риби смаженої, риби фаршированої»16:37 24.11.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 "Приготування дрібношматкових напівфабрикатів для тушкування (рагу, гуляш, печеня по-домашньому, плов, тощо). Вихід напівфабрикатів. Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї. Біфштекс, шніцель, котлети, тощо. Вихід напівфабрикатів. Вимоги до якості"16:00 17.11.2020
Урок виробничого навчання групи КК-31
Урок виробничого навчання групи КК-31 «Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження та тушкування. М'ясо відварне, смажене, тушковане великим шматком. Прийоми приготування напівфабрикатів (шпигування, маринування, нарізання)»16:00 10.11.2020