A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

20 жовтня 2023 року у Великононосілківському професійному ліцеї відбулась профорієнтаційна зустріч, для здобувачів освіти, професії " Кухар. Кондитер".

20 жовтня 2023 року у Великононосілківському професійному ліцеї відбулась профорієнтаційна зустріч, для здобувачів освіти, професії " Кухар. Кондитер". Учасники мали можливість поспілкуватися з секретарем приймальної комісії Краматорського фахового коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Правильний вибір професії - це моральне задоволення та висока самооцінка, а також точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства.

16:15 20.10.2023

Привітання Великоновосілківського професійного ліцею з Всеукраїнським днем бібліотек.

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Великоновосілківський професійний ліцей висловлює величезну подяку і вдячність нашому бібліотекарю - Хараман Валентині Іллівні! Дякуємо Вам за вашу самовіддану працю. Від душі бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та злагоди в душі. З професійним святом вас, наші шановні бібліотекарі!

10:00 30.09.2023

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у онлайн заході присвяченому трагедії Бабиного Яру.

29 вересня 2023 року КЗ «Донецький Палац молоді «Юність», було проведено онлайн захід присвячений трагедії роковин Бабиного Яру " За крок до війни", у якому взяли участь здобувачі освіти та педагогічні працівники Великоновосілківського професійного ліцею.

15:00 29.09.2023

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у перегляді загальнообласного уроку звитяги "Герої рідного краю".

29 вересня 2023 року, здобувачі освіти та педагогічні працівники Великоновосілківського професійного ліцею долучилися до перегляду загальнообласного уроку звитяги "Герої рідного краю", з нагоди Дня захисника та захисниць України.

13:00 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора