A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 42: Правила приготування основного вершкового крему.

Дата: 26.11.2022 23:18
Кількість переглядів: 49

ЧЕТВЕР, 01.12.2022 р.

Тема 8: Приготування вершкових, сметанних, заварних кремів (5годин).

Тема уроку 42: Правила приготування основного вершкового крему.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf   стор. 238-239

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора