A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 40: Приготування основного масляного крему на згущеному молоці.

Дата: 26.11.2022 23:14
Кількість переглядів: 47

ВІВТОРОК, 29.11.2022 р.

Тема уроку 40: Приготування основного масляного крему на згущеному молоці.

Підручник: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ: Зайцева Г.Т., Горпинко Т.М.

https://vpu7.com.ua/documents/e-library/spec-tech-kp/zaytceva-tehnologiya-vyhotovlennya-kond-vyrobiv.pdf   стор. 230-234

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора