Тема уроку 44: Значення страв з м’яса в харчуванні. Процеси, що відбуваються у м’ясі під час теплової обробки.
Дата: 11.11.2022 23:00
Кількість переглядів: 60
ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.
Тема 5: Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів (12 годин).
Тема уроку 44: Значення страв з м’яса в харчуванні. Процеси, що відбуваються у м’ясі під час теплової обробки.
Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.
Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття. Відповісти на питання. Виконати творче завдання.
Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com
Теоретичний матеріал: Значення страв з м’яса в харчуванні. Процеси, що відбуваються у м’ясі під час теплової обробки.