A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 44: Значення страв з м’яса в харчуванні. Процеси, що відбуваються у м’ясі під час теплової обробки.

Дата: 11.11.2022 23:00
Кількість переглядів: 60

ВІВТОРОК, 15.11.2022 р.

Тема 5: Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів (12 годин).

Тема уроку 44: Значення страв з м’яса в харчуванні. Процеси, що відбуваються у м’ясі під час теплової обробки.

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал. Законспектувати основні поняття.  Відповісти на питання. Виконати творче завдання.

Виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

Теоретичний матеріал: Значення страв з м’яса в харчуванні. Процеси, що відбуваються у м’ясі під час теплової обробки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора