A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Тема уроку 42: Лабораторно-практична робота «Приготування майонезу»

Дата: 11.11.2022 22:49
Кількість переглядів: 50

ПОНЕДІЛОК, 14.11.2022 р.

Тема уроку 42: Лабораторно-практична робота «Приготування майонезу»

Підручник: Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник для проф.-техн. навч. закл. — Київ: Наш час, 2014.

http://upal.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/Доцяк+В.С.+Технологія+3+розряд+-+копия-сжатый+1_reduce.pdf

Завдання для виконання: Опрацювати навчальний матеріал.

Фото/Відео виконання надіслати на електронну пошту tatianalitvinenko15081967@gmail.com

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора